Servicii

AVEM PRETURI AVANTAJOASE PENTRU TRACTARI SI TRANSPORTUL AUTO! SUNATI-NE SI VETI OBTINE CEL MAI BUN PRET PENTRU SERVICIUL SOLICITAT!

 

Tractari Total Prest presteaza serviciile de tractare si transport auto in regim NON-STOP. Autoturismele noastre de tractare si transport au o capacitate maxima de 3.500 kg.
Gama de servicii prestate:

♦ Tractari autoturisme
♦ Transport de autoturisme pe platforma
♦ Transport de masini de teren pe platforma
♦ Transport de autoutilitare si microbuze
♦ Transport cap tir
♦ Transport utilaje industriale si utilaje agro-industriale
♦ Transport  dube, dubite, autorulote
♦ Transport ambarcatiuni de dimensiuni mici si mijlocii (sky-jet, barci cu motor, yacht-uri)
♦ Transport baraci de santier, cabane
♦ Remorcari auto
♦ Asistenta rutiera

Ne deplasam oriunde in judetul Arges si in Romania. Pentru transportul de autoturisme noi sau SH suntem disponibil sa ajungem oriunde in Europa.

 • TRACTARI AUTO AUTOSTRADA A1

  Echipa noastra este gata sa intervina si sa va ajute la greu. Daca ati avariat masina pe Autostrada A1 sau aveti defectiuni la masina nu ezitati sa ne chemati pentru tractare!  Raspundem prompt oricarui apel.

 • TRACTARI AUTO PITESTI

  Sunteti din Pitesti sau ati tranzitat orasul? Aveti probleme cu masina sau ati fost implicat intr-un accident rutier si aveti masina avariata? Nu este nevoie decat sa sunati la noi si vom interveni prompt la fata locului ca sa va ajutam.

 • TRACTARI AUTO ARGES

  Echipa Tractari Total Prest efectueaza servicii profesionale de tractari autoturisme si transport auto noi sau avariate. Solicitati-ne si vom veni in cel mai scurt timp posibil in orice localitate de pe teritoriul judetului Arges.

 • TRACTARI AUTO ROMANIA

  La cerere, echipa Tractari Total Prest este pregatita sa vina in orice localitate de pe teritoriul Romaniei. Oferim servicii de tractare si transport auto, noi sau avariate, oriunde pe teritoriul Romaniei. TTP te ajuta oriunde te afli!