Despre noi

Tractari Total Prest, avem sediul social in Pitesti, judetul Arges si am luat fiinta in 2006. In tot acest timp am acumulat o vasta experienta in tractari, transport autoturisme si asistenta rutiera. Echipa noastra este formata doar din profesionisti, asigurandu-va servicii de calitate, prompitutine, seriozitate si devotament. Dispunem de autoutilitare cu platforme de tractare cu o capacitate maxima de 3.500 de kg, dotate cu aparatura de specialitate si rampa de incarcare actionata hidraulic.

 

Efectuam servicii de transport si tractari auto: transport autoturisme, transport auto de teren, transport dube si dubite, transport van-uri, transport rulote si autorulote, transport barci, transport ATV-uri si transport utilaje agricole, atat intern cat si international. Toate autovehiculele sunt asigurate pe timpul transportului. La cerere va putem ajuta si cu gasirea unui service auto care sa va remedieze problema.

 

Pentru persoanele care au achizitionat o masina noua sau second-hand din Germania, Italia, Spania sau oricare alta tara europeana, puteti sa apelati cu incredere la serviciile noastre de transport auto. De asemenea, puteti insoti echipa noastra in tara de achizitie si va puteti intoarce in conditii de confort total alaturi de noi.

 • TRACTARI AUTO AUTOSTRADA A1

  Echipa noastra este gata sa intervina si sa va ajute la greu. Daca ati avariat masina pe Autostrada A1 sau aveti defectiuni la masina nu ezitati sa ne chemati pentru tractare!  Raspundem prompt oricarui apel.

 • TRACTARI AUTO PITESTI

  Sunteti din Pitesti sau ati tranzitat orasul? Aveti probleme cu masina sau ati fost implicat intr-un accident rutier si aveti masina avariata? Nu este nevoie decat sa sunati la noi si vom interveni prompt la fata locului ca sa va ajutam.

 • TRACTARI AUTO ARGES

  Echipa Tractari Total Prest efectueaza servicii profesionale de tractari autoturisme si transport auto noi sau avariate. Solicitati-ne si vom veni in cel mai scurt timp posibil in orice localitate de pe teritoriul judetului Arges.

 • TRACTARI AUTO ROMANIA

  La cerere, echipa Tractari Total Prest este pregatita sa vina in orice localitate de pe teritoriul Romaniei. Oferim servicii de tractare si transport auto, noi sau avariate, oriunde pe teritoriul Romaniei. TTP te ajuta oriunde te afli!