Contact

21 LD TOTAL PREST SRL

Sediu social: Pitesti, str. Craiovei, bloc 1, scara A, ARGES
Telefoane:

0723.675.900 (Cosmote)

 

Va rugam sa ne contactati la numerele de telefon de mai sus sau puteti utiliza formularul de contact pentru a ne trimite un mesaj rapid. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

 • TRACTARI AUTO AUTOSTRADA A1

  Echipa noastra este gata sa intervina si sa va ajute la greu. Daca ati avariat masina pe Autostrada A1 sau aveti defectiuni la masina nu ezitati sa ne chemati pentru tractare!  Raspundem prompt oricarui apel.

 • TRACTARI AUTO PITESTI

  Sunteti din Pitesti sau ati tranzitat orasul? Aveti probleme cu masina sau ati fost implicat intr-un accident rutier si aveti masina avariata? Nu este nevoie decat sa sunati la noi si vom interveni prompt la fata locului ca sa va ajutam.

 • TRACTARI AUTO ARGES

  Echipa Tractari Total Prest efectueaza servicii profesionale de tractari autoturisme si transport auto noi sau avariate. Solicitati-ne si vom veni in cel mai scurt timp posibil in orice localitate de pe teritoriul judetului Arges.

 • TRACTARI AUTO ROMANIA

  La cerere, echipa Tractari Total Prest este pregatita sa vina in orice localitate de pe teritoriul Romaniei. Oferim servicii de tractare si transport auto, noi sau avariate, oriunde pe teritoriul Romaniei. TTP te ajuta oriunde te afli!